DaB+

Finn din DAB radio til båt, bil, campingvogn og bobil hos oss i Randesunds Båtsenteret AS. Her monterer vi den også for deg!

I 2017 avvikles FM sendinger i Norge og all radio blir digital. Derfor kan det være lurt å vurdere å få en DAB radio installert i båten slik at du er forberedt. Vi hjelper deg også med montering av radio og stereo i båt om du ønsker det.

Det er mange fordeler ved å bruke DAB radio i båt. Det gir en bedre lydkvalitet og det er mindre forstyrrelser og ulyder. Dårlige signaler forstyrrer nødvendigvis ikke lyden på radioen. De rene DAB radioene bruker også mindre strøm en FM radioene. Denne type radio vil gi mange muligheter til framtidens radio. Det vil bli plass til flere kanaler og dermed vil flere nisjekanaler dukke opp.

Mange av disse DAB radioene til båt har også FM og AM radio slik at de kan brukes i overgangen til digital radio. I tillegg er det ofte mulighet til å koble til telefon og spille av musikk. I tillegg er det mulig å lade telefoner med USB lader.

Du er velkommen inn i vår butikk i Korsvikfjorden hvor vi har alt av utstyr og tilbehør til båt. Med over 14.000 produkter og artikler å velge blant finner du garantert det du leter etter. Våre ansatte hjelper deg gjerne med å finne det du trenger. Det er bare å kontakte vår butikk på telefonnummer + 47 480 89 454 eller e-post butikk@baatsenteret.no om du har noen spørsmål.

 

Book time hos oss nå!

Telefon: 416 86 420
Epost: Post@baatsenteret.no