Båtopplag

Trygt og sikkert båtopplag

Oppbevar båten din hos oss i Randesund Båtsenter AS.

Vi tilbyr båtopplag av båter opp til 26 fot. Nytt bygg i 2017 fullisolert med varme og avfukter gjør at båten din har det tørt og trygt hele vinteren. Det eneste du trenger gjøre er å kjøre båten til bryggen vår så ordner vi resten. Om du ønsker kan vi også hente/bringe båten.

Hos Randesund Båtsenter er følgende inkludert i opplag :

  • Opptak
  • Spyling av bunn
  • Lett spyling av skrog (ikke såpevask)
  • Syrevasking av vannlinje.
  • Inn / utrigg opplag.
  • Transport til / fra lager på båter opp til 26 fot
  • Inne lagring i oppvarmet lager.
  • Uttak til våren

Ved å benytte deg av opplag og vedlikehold hos oss innebærer det at du får dokumentert vedlikehold av båten, dette kan være til stor nytte om du ønsker selge båten.

Når båten er på plass tar vi en gjennomgang og anbefaler hva slags vedlikehold båten din trenger. Å vedlikeholde båten riktig er viktig for å at den skal holde seg godt år etter år. Det er også smart å gjøre dette om høsten så du slipper ubehagelige overraskelser like før sjøsetting.

På våren har vi etter sjøsetting en rask gjennomgang av båten din, tar oppstart, prekonservering, og prøvekjøring med funksjonssjekk for og eliminere unødvendige feil slik at du kan nyte sommeren i båten din.

I vårt verksted er det få ting vi ikke kan. Vi er det eneste autoriserte plastreparasjonsverkstedet i Kristiansand og for oss er kvalitet og service viktig. Vi ordner alt av vedlikehold dere ønsker på båten om det er polering, bunnstoffing, reparasjoner coat/glassfiber, teak/treverk og service på motor.

Vi tar motorservice på alle merker både innenbords og utenbordsmotorer.

Om du ønsker nytt utstyr som Baugpropell, Ankervinsj eller ny kartplotter/ekkolodd ordner vi dette under opplaget slik at alt er klart til sesongen. Vi tilbyr god rabatt på delepriser ved bestilling av dette på høsten!

Kontakt oss i dag for båtopplag.

Du når oss på telefon 416 86 420 eller mail post@baatsenteret.no og ikke nøl med å kontakte oss om du skulle lure på noe angående din båt. Du er også hjertelig velkommen til å besøke vår butikk i Korsvikfjorden som er full av båtutstyr!