Om oss

Kunnskap på de fleste områder innen båt!

Vi har holdt på siden 2001 og har siden da opparbeidet oss ekspertise og kunnskap på en rekke områder.
I løpet av et år har vi inne flere hundre båter i varierende størrelser helt opp til 60 fot, til reparasjoner og vedlikehold.

Vi har ansatte med Stor erfaring og kompetanse i faget. Randesund Båtsenter er blant annet autorisert plastreparasjonsverksted og gassinnstallasjonsverksted av Norboat.

Randesund Båtsenter AS er en bedrift som driver sjørettet virksomhet i forhold til reparasjon av fritidsbåter, med hovedvekt på plastreparasjoner, mekanisk, vedlikehold og opplag av båter.

Randesund Båtsenter har en flott beliggenhet innerst i Korsvikfjorden i Randesund like Øst for Kristiansand. Beliggenheten gjør oss lett tilgjengelige sjøveien men også om du ønsker komme med bil til vårt verksted for handle båtutstyr i vår båtutstyrsbutikk med flott utvalg.
For bestilling av verkstedtime eller opplag er det bare komme innom kundemottaket vårt så finner vi et tidspunkt som passer.
På vårt bryggeanlegg er lagt opp vann, strøm og vi har egen kaikran for båter opp til 10 tonn.

Randesund Båtsenter er i 2017 blitt forhandler båtmerket Karnic som blir produsert på Kypros. Dette er båter som har vært for salg i Norge i over 25 år ! Båtene leveres normalt med Evinrud E-tec eller Suzuki motorer. Båtene er utrolig brede og romslige med høyt fribord som holder deg trygg og tørr. Den gode V formet skrogbunnen gjør båtene veldig behagelige selv i litt tøffe forhold når du er på sjøen. Alle deler er vakumstøpt som gjør kvaliteten i øverste klasse. Bunnseksjoner er skumfyldt for godt stabilitet og styrke som gjør båten behagelig å kjøre. Ved kjøp av Karnic båt får du mye plass og båt for pengene sammenliknet med andre modeller i samme størrelse. Disse leveres i størrelse fra 16 – 29 fot og motorkapasitet opp til 2 x 250 hk.

Ved valg av Randesund Båtsenter til opplag av båten din får du opplag av beste kvalitet. Båten blir lagret i nytt fullisolert oppvarmet opplagsbygg med god temperatur hele vinteren. Vi ordner alt av vedlikehold og service mens båten er hos oss for vinteren. Om det ønskes montert utstyr som Kartplotter, ankervinsj, baugtruster eller trenger ny motor er dette noe som er lurt å bestille på høsten slik at alt er klart for neste sesong.

Båtsesongen er kort og bør være problemfri for å at båtgleden skal kunne nytes fullt ut derfor anbefaler vi hos Randesund Båtsenter at tar oss av service, vedlikehold og opplag av båten din.

Hos Randesund Båtsenter er du alltid velkommen.