Verksted

Det er få ting vi ikke kan på vårt båtverksted i Kristiansand!

Har du kjørt på skjær eller fått motorstopp er vi der for og hjelpe deg !

Randesund Båtsenter AS er Kristiansands eneste autoriserte plastreparasjonsverksted for båter og innehar stor erfaring og kompetanse på dette. Men vi kan også mye mer en bare plastreparasjon. Våre ansatte har bred ekspertise innenfor ulike områder.

Noen av de vanligste tjenestene vi utfører på vårt båtverksted er mekanisk arbeid på alle merker. Vedlikehold/service, trebåtreparasjon, montering/reparasjon av baugtrustere, ankervinsjer mm.

Vi sprøytelakkerer, bunnstoffing, polering, sveising og reparerer aluminium, stål og syrefast. Glassfiberskader og gelcoatskader.

Ønsker du ny motor, kartplotter, baugpropell eller ankervinsj kan du kjøpe dette hos oss og vi monterer dette ferdig i båten din.

I over 17 år har vi reparert båter på sørlandet. Vi tar godt vare på båten din og fokuserer på å gi kvalitet og god service til konkuransedyktige priser.

Vi reparerer mange grunnstøtningsskader og forsikringsskader. I tillegg bistår vi redningsskøyta ved uhell. Vi er tilgjengelig hele døgnet på vår 24 timers vakttelefon 416 86 420.

Vår egen kaikran løfter 10 tonn og hjelper deg med kranløft, opptak og uttak. Vi kan også hente og bringe båten for deg om du trenger det.

Noen av våre tjenester

- Sprøytelakkering

- Bunnstoffing

- Glassfiberskader 

- Gelcoatskader

- Vedlikehold/service

- Mekanisk arbeid på alle merker

Åpningstider

Mandag-Fredag: 08:00 – 16:00

Torsdag: 08:00 – 17:00

Lørdag - Etter avtale

  • Facebook Social Ikon

Kontakt oss

Dvergsnesveien 120

4639 Kristiansand


Tlf: 416 86 420
epost: Post@baatsenteret.no​

© 2019 Randesund Båtsenter – All rights reserved