Calm Sea

Verksted

Skrog

Mekanisk

Trearbeid

Vår erfaring - din trygghet

Randesund Båtsenter AS  driver sjørettet virksomhet i forhold til reparasjon av fritidsbåter, med hovedvekt på plastreparasjoner, mekanisk, vedlikehold og opplag av båter.

Har du kjørt på skjær eller fått motorstopp er vi der for og hjelpe deg !

Randesund Båtsenter AS er Kristiansands eneste autoriserte plastreparasjonsverksted for båter og innehar stor erfaring og kompetanse på dette. Men vi kan også mye mer en bare plastreparasjon. Våre ansatte har bred ekspertise innenfor ulike områder.

Noen av de vanligste tjenestene vi utfører på vårt båtverksted er mekanisk arbeid på alle merker. Vedlikehold/service, trebåtreparasjon, montering/reparasjon av baugtrustere, ankervinsjer mm.

Vi sprøytelakkerer, bunnstoffing, polering, sveising og reparerer aluminium, stål og syrefast. Glassfiberskader og gelcoatskader.

Ønsker du ny motor, kartplotter, baugpropell eller ankervinsj kan du kjøpe dette hos oss og vi monterer dette ferdig i båten din.

I over 17 år har vi reparert båter på sørlandet. Vi tar godt vare på båten din og fokuserer på å gi kvalitet og god service til konkuransedyktige priser.

Vi reparerer mange grunnstøtningsskader og forsikringsskader. I tillegg bistår vi redningsskøyta ved uhell. Vi er tilgjengelig hele døgnet på vår 24 timers vakttelefon 416 86 420.

Vår egen kaikran løfter 10 tonn og hjelper deg med kranløft, opptak og uttak. Vi kan også hente og bringe båten for deg om du trenger det.

skrogverksted

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Mekanisk verksted

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Trearbeid

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me.

Avenir Light er en ren og stilfull ofte foretrukket av designere. Den er lett å lese, og et godt fontvalg for titler, paragrafer og mer.

IMG_5148
IMG_5148

IMG_5149
IMG_5149

IMG_5133
IMG_5133

IMG_5148
IMG_5148

1/4